DatumSelector

Marketing-, klantdata & opt-ins: wat mag wel en niet na mei 2018?

​Veel opleiders werken met vaststaande trainingsdata en dat is eigenlijk best raar. En niet erg klantvriendelijk, vinden wij. Want stel nou dat jij toevallig niet kunt op een dag of dat een training te snel plaatsvindt… wat dan? Wachten? Inhalen? Niet handig…noch voor jou, noch voor ons. Daarom ontwikkelde NXT Pharma de DatumSelector. Die stelt je in staat om je datumvoorkeuren aan te geven zonder dat je ergens toe verplicht bent. NXT Pharma verzamelt zo gedurende een periode de voorkeuren van geinteresseerden in dezelfde trainingen. Zodra we daarin bij meerdere geinteresseerden voldoende overeenkomsten bespeuren gaan we kijken of we een datum kunnen aanwijzen die voor iedereen acceptabel is en zal de training dus doorgaan.

Om het extra aantrekkelijk te maken om de DatumSelector in te vullen geven we de eerste vier mensen (per training) die deze invullen een cadeau. Als de training daadwerkelijk plaatsvindt uiteraard.

​Geef je ​voorkeuren alvast aan, dan plannen we daarmee.

​​

    Zodra we 4 geïnteresseerden hebben, gaan we de training daadwerkelijk inplannen. Dan krijg je de vraag definitief te bevestigen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   ​ DatumSelector

  • Geef je voorkeuren aan, dan gaan   wij de ​training inplannen
  • Vrijblijvend ​want je beslist pas of je deelneemt als een datum gevonden is​
  • De eerste 4 gebruikers van de DatumSelector krijgen een ​cadeau (per training)
​Cadeau keuze eerste 4 gebruikers DatumSelector (per opleiding):
>