Docenten

NXT Pharma werkt met toonaangevende docenten van zowel binnen als buiten de Pharma. 

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld is schrijver van het boek 'Cross Channel Excellence', 'Dokter, ik heb last van klanten', en is vennoot bij Holland Consulting Group. Hij is veel gevraagd spreker en adviseur op het gebied van customer insight, klantgerichtheid, marketing en sales strategie, multichannel operaties, commercieel management, en procesmatige performance-verbetering. Daarnaast verricht hij als promovendus wetenschappelijk onderzoek naar succesfactoren in multichannel management.

Chantal Verweij

Oprichter van innovatie- en communicatiebureau 7causes. Voormalig columnist voor Tijdschrift voor Marketing. Ruime ervaring in diverse sectoren, waaronder Pharma, met conceptontwikkeling, positionering, corporate stories, en crossmedia. Inspirerende trainer en spreker met passie voor innovatie en met name vertaling naar toepasbare concepten.

Jerry van den Broeke

Jerry van den Broeke is oprichter en eigenaar van online based content & activation agency ‘DaybreakContent’. Voormalig directeur van reklamebureau Lemon Scented Tea, Jurylid Nederlandse Spinawards & docent NextMarketeer bij Lectric (onderdeel van Schouten & Nelissen). Expert in content marketing en implementatie bij grote klanten. Zoals Danone, Tempo, ThiemeMeulenhoff, Gall & Gall, het RIVM en PNO Zorg.

Stephan Fellinger

Stephan Fellinger is specialist op het gebied van vertrouwen in veranderende (digitale) wereld. Hij laat zien hoe organisaties, maar ook wijzelf, ons eigen gedrag kunnen aanpassen om dat vertrouwen te verdienen. Hierin spelen de belofte, het werkelijke product en het menselijk talent een belangrijke rol. Kortom, vertrouwen in de toekomst en wat kan en ga JIJ doen om vertrouwen te gebruiken als manier om je te onderscheiden? Hij was de eerste OnlineMediaman van het jaar in Nederland. Ook kreeg eerder een Coq d’Honneur uitgereikt voor zijn verdienste in het marketingvak. Op RTL EditieNL is hij regelmatig te zien als internetexpert.

Rutger van der Lee

Rutger van der Lee is strategie- en marketingexpert, innovatie adviseur en trainer met ruime ervaring op het raakvlak van nieuwe media en marketing. Veel ervaring binnen Fast Moving Consumer Goods en de laatste jaren binnen Health Care & Pharma. Expertise gebieden: Multichannel Marketing, eHealth innovation, Business Model Generation & Marketing Warfare.

Robert van der Zwart

Robert van der Zwart is oprichter en directeur bij Quadia, de marktleidende ontwikkelaar van innovatieve web televisie, formats en kanalen. Zeer ervaren Pharma Marketeer, met ervaring als marketeer bij GSK, assistent professor of marketing bij Nijenrode en de Universiteit van Amsterdam. Auteur van ‘Marketing in Practice’ samen met Philip Kotler.

>