• Home  / 

Marketing-, klantdata & opt-ins: wat mag wel en niet na mei 2018?

Incompany Sales Navigator kickstart workshop

Verzorgd door LinkedIn expert Social.One in samenwerking met NXT Pharma

Social Selling is buiten Farma een ‘hot item’; het inzetten van Social Media om interactie met klanten op te zoeken. LinkedIn speelt daarin een belangrijke rol wanneer het gaat om de zakelijke context. Tot verkort was inzet van social media in farma een ‘no-go’ area. Toch zijn de mogelijkheden om als farma via LinkedIn waardevol contact te leggen en te hebben met de eigen HCP klantengroepen inmiddels bewezen; zelfs bij het bereiken en boeien van zorgprofessionals die niet langs de traditionele kanalen benaderbaar zijn.  

Samen met LinkedIn expert Perry van Beek van Social.One hebben we een speciaal op farma gericht programma ontwikkeld die voorziet in zowel het trainen van medewerkers in het gebruik van LinkedIn als het zorgen voor de eerste activiteiten. Perry van Beek is schrijver van het boek ‘LinkedIn Sales Navigator voor dummies’.

​Resultaat

 • ​​Deelnemers ​hebben geleerd wat LinkedIn is en welke​ mogelijkheden het biedt voor farma
 • check
  Deelnemers hebben inzicht in best practices van gebruik van LinkedIn in farma tot nu toe
 • ​​​​Deelnemers ​hebben inzicht in de succesfactoren van LinkedIn campagnes buiten farma
 • ​​Deelnemers ​hebben bepaald voor welke doelgroep en met welke strategie je LinkedIn gaat inzetten
 • Deelnemers hebben geleerd wat Sales Navigator is, hoe het werkt en wat het kan betekenen voor het behalen van sales en marketing doelstellingen
 • check
  Deelnemers hebben een eigen database binnen Sales Navigator opgezet en hebben de eerste stappen genomen om engagement te krijgen met de eigen leads
 • check
  Deelnemers hebben geleerd hoe te zorgen voor gebruik van Sales Navigator in een dagelijkse routine
Perry van Beek
​​Perry van Beek helpt al sinds 2009 ondernemers en sales professionals met LinkedIn marketing en lead generatie.

​Programma (​2 dagdelen)

Voorbereiding:

Elke deelnemer krijgt toegang tot de online LinkedIn Basics cursus van Perry van Beek. Daarin wordt stap voor stap aangegeven hoe je kan zorgen voor een optimaal eigen LinkedIn profiel. Deelnemers wordt gevraagd om hiermee in een eerste aanzet aan de gang te gaan. 

Inhoud van de dag:

De inhoud van de dag volgt de opzet van het door Perry van Beek van Social.One geschreven boek 'LinkedIn Sales Navigator for dummies'. Iedere deelnemer krijgt hiervan ook een exemplaar. De invulling van de dag zelf binnen de eigen organisatie wordt sterk bepaald door het niveau en de ervaring van de deelnemers. Vooraf wordt in overleg bepaald wat de verhouding theorie en toepassing op de eigen situatie zal zijn.

Marketing-, klantdata & opt-ins: wat mag wel en niet na mei 2018?

>