Lunch & Learn sessies

Presentaties van 1,5 - 2 uur van experts 

Volgend jaar mei wordt in de EU de 'General Data Protection Regulation (GDPR)' van kracht. De wet heeft verregaande gevolgen voor organisaties die zich er niet aan houden en daarom is iedereen er huiverig over. Maar is dat nodig? Tijdens de NXT Pharma Alumni dag hield Astrid Amelink een keynote met de titel: 'Marketing & Klantdata: wat mag wel en niet na mei 2018?'. Hieruit bleek dat veel meer kan dan nu gedacht wordt, en dat het begrijpen van de principes van de wet - hoezeer nog veel onduidelijk is - voor marketeers & salesmensen bij farma vooral van belang is. Uit de bijeenkomst bleek ook hoeveel interesse er in het onderwerp is, hoeveel vragen en hoeveel behoefte aan onderlinge discussie. Daarom heeft NXT Pharma Astrid gevraagd een Clinic te ontwikkelen. U kunt hieraan deelnemen, maar er is een beperkt aantal plaatsen (max. 12).

Marketing-, klantdata & opt-ins: wat mag wel en niet na mei 2018?

Met alle snelle ontwikkelingen binnen de verschillende disciplines, is het voor elke professional in farma & medical devices van belang om up2date te blijven van alle ontwikkelingen en actualiteiten. Op alle niveaus. Met de NXT Pharma Lunch & Learn Sessies komen experts in 1,5 - 2 uur tijd presenteren op hun specialisme. Op de eigen locatie tijdens de lunch. Of ontbijt, of avondeten. Op de eigen locatie. Voor kleine groepen of de gehele organisatie. 

Onderwerpen van onze Lunch & Learn Sessies

 • Trend updates: Wat speelt er en wat wordt de impact (voor ons)?
 • play
  Digital channel inzet in Farma. Overzicht van mogelijkheden & best practices
 • play
  Growth Hacking: wat is dat en wat kunnen we ermee in Farma & Medical Devices?
 • play
  De meest recente eHeath ontwikkelingen; een actueel & inspirerend overzicht
 • play
  Adverteren op LinkedIn voor farma marketeers; voorbeelden en resultaten
 • play
  Value Based Healthcare en de toepassing voor Farma
 • play
  Ander onderwerp gewenst? Wij zoeken de beste experts & sprekers uit!


Meer informatie? Neem contact met ons op

Voor alle mogelijkheden van onze Lunch & Learn Sessies kunt u contact met Rutger van der Lee; rutger@nxtpharma.com, + 31 6 50 681 186

>