In-company aanbod

Marketing-, klantdata & opt-ins: wat mag wel en niet na mei 2018?

Neuromarketing & behavioral design in farma

* Hoe kom ik bij mijn HCP aan (de digitale) tafel?
* Hoe zorg ik voor de meeste inschrijvingen voor mijn webinar?
* Wat moet ik doen om meer reacties op mijn emails te krijgen? 


Met NXT Pharma zijn wij met neuromarketing en behavior design specialist Martin van Kranenburg aan de slag gegaan om zijn principes en methodiek in de context van farma te plaatsen. Speciaal gericht op marketeers, managers en client-facing teams om ze te helpen meer (digitale) interactie met hun HCP groepen te krijgen. De inspiratie- en trainingsessies worden gegeven door Martin van Kranenburg in samenwerking met Rutger van der Lee van NXT Pharma. 

In-company mogelijkheden:

- Online of fysieke inspiratie sessie, Nederlands of Engels, 1,5 uur
- Online of fysieke workshop voor multi-disciplinaire teams, Nederlands of Engels, 2 x 2,5 uur + 1 uur coaching
- Tailored format afhankelijk van wensenLinkedIn in farma 

LinkedIn is voor omnichannel interactie met HCP's inmiddels onmisbaar. In Nederland zijn wij veruit het belangrijkste land qua LinkedIn gebruikers en ook zijn er nergens zoveel HCP's in Europa met een profiel op LinkedIn. Inmiddels zijn heel veel farma bedrijven aan de slag gegaan met inzet van LinkedIn. Maar voordat je echt als organisatie de stap neemt, is het belangrijk een aantal zaken te borgen. Overtuigen van HQ, budget verkrijgen als pilot land, profielen op orde, compliance, advertising, company pages, showcase pages en de mensen meekrijgen. Al sinds 2018 zijn we met NXT Pharma gericht op inzet van LinkedIn-InPharma. En hebben we de ervaringen en do's & don'ts heel helder. 

In-company mogelijkheden:

- Online of fysieke inspiratie sessie met Perry van Beek, schrijver van het boek 'LinkedIn Sales Navigator for Dummies', Nederlands of Engels, 1,5 uur
- Online of fysieke sessie voor Client facing Teams, Nederlands of Engels, 2 x 2,5 uur. Shape - Connect - Communicate: Profiel optimalisatie, connectie maken met HCP's, interactie aangaan.  
- Online of fysieke sessie LinkedIn Sales Navigator voor Client facing Teams, door Perry van Beek, schrijver van het boek 'LinkedIn Sales Navigator for Dummies', Nederlands of Engels, 2 x 2,5 uur.
- Tailored format afhankelijk van wensen


Mis geen updates! Meld je nu aan voor NXT Nieuws:
>