Omnichannel Marketing services

Making it happen!

Bij NXT Pharma geloven we niet in consultancy. Organisaties hebben het meest aan professionele begeleiding van het eigen team om resultaten te behalen. Niet vanaf de zijlijn, maar samenwerkend en gericht op uiteindelijk zelf elke dag beter worden als team. Het gaat in farma namelijk vooral om global campagnes zo goed mogelijk te implementeren gericht op de eigen lokale doelgroepen en behoeften, waarbij vooral slim en effectief de digitale en omnichannel invulling wordt vormgegeven. En uitgevoerd. Met de betrokkenheid van het hele team. 

** LinkedIn-InPharma marketing services

LinkedIn is voor omnichannel interactie met HCP's inmiddels onmisbaar. In Nederland zijn wij veruit het belangrijkste land qua LinkedIn gebruikers en ook zijn er nergens zoveel HCP's in Europa met een profiel op LinkedIn. Inmiddels zijn heel veel farma bedrijven aan de slag gegaan met inzet van LinkedIn. Maar voordat je echt als organisatie de stap neemt, is het belangrijk een aantal zaken te borgen. Overtuigen van HQ, budget verkrijgen als pilot land, profielen op orde, compliance, advertising, company pages, showcase pages en de mensen meekrijgen. Al sinds 2018 zijn we met NXT Pharma gericht op inzet van LinkedIn-InPharma. En hebben we de ervaringen en do's & don'ts heel helder. 

  • Company page content marketing
  • Advertising campagne ontwikkeling & uitvoering
  • Professional profiling & begeleiding Client facing teams
  • LinkedIn Sales Navigator inrichting & begeleiding

** Omnichannel opt-in programma

Zonder opt-ins, geen branded content communicatie & engagement met HCP's. In farma is het verkrijgen van opt-ins belangrijker dan in welke sector ook gezien onze beperkingen in het mogen communiceren over branded content. Met NXT Pharma hebben wij niet alleen ervaring in het inrichten  van campagnes voor het verkrijgen van opt-ins, maar werken wij ook samen met  gespecialiseerde partners om het verkrijgen, beheren en verrijken van opt-ins te verzorgen.

** Omnichannel campagne management & content marketing services

Doorvertalen van een global campagne naar een omnichannel aanpak voor de eigen Nederlandse of Belgische markt en doelgroepen, vraagt niet zozeer om de creativiteit van een reklamebureau, maar om de effectiviteit van een omnichannel expert bureau. Met NXT Pharma vertalen we global campagnes naar een praktische omnichannel aanpak, inclusief benodigde design aanpassingen, kanalen selectie en content kalender. 

Hoe kunnen wij helpen?

Stuur een mail naar rutger@nxtpharma.com, bel of stuur een appje naar 06-50681186.

De laatste ontwikkelingen, best practices & visie in omnichannel marketing & engagement in farma.

Zorg dat je niet achterblijft.... Meld je nu aan voor NXT Nieuws:
>