Onze Experts

NXT Pharma werkt met toonaangevende docenten, trainers en sprekers van zowel binnen als buiten farma & medical devices

Chantal Verweij
​Chantal is een van de kerndocenten binnen NXT Pharma en verzorgt met name workshops en trainingen op het gebied van content marketing & communicatie, innovatie en design thinking.
Perry van Beek
​​Perry van Beek helpt al sinds 2009 ondernemers en sales professionals met LinkedIn marketing en lead generatie.
Martin van Kranenburg
Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste digitale persuasion- en conversiespecialisten. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van websites.
Dr. Mike Hoogveld
​Mike Hoogveld is een toonaangevende spreker op het gebied van cross channel marketing, agile business en lean startup. Hij is schrijver van een serie management boek bestsellers.
Tina Bengtson
​Tina is een van de kerndocenten binnen NXT Pharma en verzorgt met name workshops en trainingen op het gebied van strategie en ontwerp van multichannel touchpoint flows.
Rutger van der Lee
​​Rutger van der Lee is strategisch marketeer met ervaring in zowel FMCG als in farma. Rutger is kerndocent en oprichter van de NXT Pharma Academy.
Astrid Amelink
Astrid is een expert op het gebied van compliance binnen farma en medical devices. Zij heeft uitgebreid carriere gemaakt bij[...]
Kees Ruck
Kees is een business development professional met ruim 25 jaar ervaring in farma en medical devices. Zijn expertise voor NXT Pharma ligt vooral op het gebied van sales management in een veranderende wereld.
Joeri Gaal
​Joeri is directeur en mede-oprichter van RepublicM!, experts in implementatie van multichannel marketing binnen de faramceutische sector.
>