Partners

Marketing van morgen is ook samenwerken met de juiste experts en vormen van waardevolle partnerships. NXT Pharma werkt samen met een aantal partners aan de totstandkoming, verbetering en vercommercialisering van de NXT Pharma Marketing Academy:

www.IQVIA.com

IQVIA (voorheen QuintilesIMS) is o.a. leverancier van strategische gegevens in de gezondheidszorg, innovatieve diensten en technologieën. Het aanbod is gericht op de gezondheidszorgindustrie, zoals life sciences bedrijven, gezondheidszorginstellingen, beroepsorganisaties en professionals in de gezondheidszorg.

IQVIA is bijdrager aan de inhoud van NXT Pharma met voorbeelden, kennis en best practices op het gebied van doelgroep profilering, Direct Marketing & CRM mogelijkheden.

www.valueproof.nl

ValueProof is een fullservice digital marketing bureau, gespecialiseerd in de farmaceutische industrie. ValueProof werkt met haar team van experts in 9 landen voor honderden klanten.

ValueProof heeft aan de basis gestaan van de ontwikkeling van de NXT Pharma ExpertClass met inzet van haar experts en diepgaande kennis van MultiChannel Marketing. ValueProof heeft de website, webinar, drukwerk en communicatie strategie van NXT Pharma ontwikkeld en biedt in haar pand in Naarden kantoor en backoffice ondersteuning aan NXT Pharma.

www.medixpublishers.nl
www.pharmamarketeer.nl
Medix is multimediale uitgever in het medische domein. Door te kijken naar de communicatiedoelstellingen van de klant, realiseert Medix Publishers het juiste medium met de juiste content op maat.

Medix is media en eLearning partner van NXT Pharma. Zij ondersteunt NXT Pharma met de inzet van haar digitale omgeving pharmamarketeer.nl en door het ter beschikking stellen van haar MedZine Learning applicatie.

www.quadia.nl

Quadia is gespecialiseerd in online video oplossingen en content. Zij leveren een full service inclusief alle technische benodigdheden; van conceptontwikkeling tot videoproductie.

Quadia levert voor NXT Pharma een bijdrage aan de module ‘Channels’ met voorbeelden uit de praktijk en best practices binnen de farmaceutische sector. Zij is tevens producent van de online video presentaties van NXT Pharma.

>