Referenties deelnemers

Gemiddelde totaal beoordeling van een 8,4!

Met een gemiddelde totaal beoordeling van 8.4 is de Multichannel Marketing Expertclass zeer positief gewaardeerd.  Deelnemers van zowel organisaties binnen de farma, als medical devices fabrikanten hebben hun certificaat ontvangen. Vooral de inhoud, opbouw van de leergang en de kwaliteit van de gastsprekers & hoofddocenten werd als goed tot uitstekend beoordeeld.

Esther Brouwer

Multichannel Manager, Boehringer Ingelheim

Door de goede opbouw en de persoonijke aandacht tijdens de individuele coaching een van de betere korte opleidingen die ik heb gevolgd. Erg prettige sfeer en direct praktisch resultaat.

John Kooijman

Marketing Product Manager
Netherlands, Austria & Switzerland,

Abbott Diabetes Care

De Multichannel Marketing Expertclass heeft van mij een meer complete marketeer gemaakt en heeft voor mij de vele losse componenten tot een geheel weten te maken.

Koen Wagemakers

Product Manager, Celgene

Erg leuk om samen met andere farma marketeers te werken aan de eigen case, die daadwerkelijk toepasbaar is in je eigen organisatie. Met ervaren coaches, inspirerende voorbeelden van buiten farma en een heldere methodiek is multi-channel marketing geen vaag begrip meer. NXT Pharma biedt cursisten een framework om naast bestaande kanalen, digitale communicatiekanalen in te zetten voor jouw brand.

Jasper Beex

Multichannel Manager, AstraZeneca

NXT Pharma MCM expertclass geeft je in 6 lesdagen een no nonsense methodiek en stappenplan om Multichannel management succesvol te maken in je organisatie.  Daarnaast wordt je geinspireerd door een divers aanbod aan experts vanuit verschillende vakgebieden. Aanrader.

>