Privacy Statement

Als je op nxtpharma.com je e-mail adres hebt achter gelaten, zal dit voor geen andere doeleinden worden gebruikt dan waar de site van nxtpharma.com voor bedoeld is. Als je je hebt ingeschreven voor gratis tips,  video’s of andere nuttige informatie, zul je via e-mail berichten ontvangen, nadat je inschrijving hebt bevestigd (dit wordt ‘double opt-in’ genoemd). Heb je je eenmaal ingeschreven, dan kun jij je eenvoudig uitschrijven door op de uitschrijflinks te klikken, die in iedere e-mail onderaan beschikbaar is.

Inleiding

NXT Pharma (hierna: ‘wij’ en ‘ons’) verwerkt persoonsgegevens van klanten, prospects, relaties en inschrijvers op mailinglijsten.

Rutger van der Lee is de Functionaris Gegevensbescherming, maar mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen via info(@)nxtpharma.com of telefonisch op 023-2052377.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Klantgegevens die wij verwerken zijn die, die minimaal nodig zijn om een overeenkomst te sluiten en te kunnen factureren. De gegevens zijn: Voor- en achternaam, bedrijfsnaam, functie, adresgegevens, telefoonnummer (vast- en/of mobiel nummer), e-mailadres, interessegebieden, offertes, contracten, e-mails. Deze verwerken wij om te voldoen aan wettelijke verplichtingen (belasting) en om klantdossiers, afspraken en overeenkomsten actueel te houden.

Van prospects en relaties verwerken wij: Voor- en achternaam, bedrijfsnaam, functie, adresgegevens, telefoonnummer (vast- en/of mobiel nummer), e-mailadres en interessegebieden. Deze verwerken wij om onze acquisitie adequaat te kunnen doen. 

Van inschrijvers op mailinglijsten verwerken wij: Voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer (vast- en/of mobiel). Deze verwerken wij om contact te kunnen onderhouden en inschrijvers te kunnen benaderen om klant bij ons te worden. Iedereen kan zich altijd eenvoudig uitschrijven van mailinglijsten in iedere e-mail die via ons e-mail marketingsysteem wordt verstuurd.

Het delen van persoonsgegevens met derden

We verkopen geen persoonsgegevens aan derden. Er zullen uitsluitend gegevens worden verstrekt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van een betaling of de uitvoering van de overeenkomst die we met je of jouw bedrijf hebben gesloten. Met deze partijen sluiten wij een verwerkersovereenkomst, zodat wij en jij er zeker van kan zijn dat we er alles aan doen dat jouw gegevens goed zijn beveiligd en vertrouwelijk met je gegevens wordt omgegaan.

Website en websites van derden

Op onze website wordt statistische informatie verzameld. Hiervoor maken wij gebruik van Google Analytics. Voor advertentiecampagnes wordt (indien aan de orde) informatie verzameld door Google Adwords en/of Facebook en/of LinkedIn. Hiermee wordt de relevantie van advertenties afgestemd. Er gaan gaan pertinent geen persoonsgegevens naar deze partijen.

Met Google Analytics kijken we naar klikgedrag om zo de website te kunnen verbeteren en effectiever te laten aansluiten op dit gedrag, de behoeften van onze bezoekers van de site.

E-mail marketing

Voor onze e-mail marketing maken wij gebruik van Mailchimp. Zij voldoen, naar hun eigen zeggen, op hun beurt aan de GDPR (General Data Protection Regulation) van de EU. Je kunt je altijd uitschrijven van één, meerdere of alle van onze mailinglijsten. Lijsten met e-mailadressen en eventuele andere persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt en worden voor geen andere doeleinden gebruikt dan het versturen van relevante informatie en aanbiedingen van onze eigen producten en diensten of diensten van partners waar wij mee samenwerken. Partners hebben geen toegang tot deze lijsten en persoonsgegevens.

Cookie statement

Wij gebruiken cookies voor Google Analytics, Google Adwords, we gebruiken de Facebook pixel en de Insight Tag van LinkedIn.

Google Analytics houdt gegevens bij: - Het IP-adres (maar hebben we geanonimiseerd, dus niet naar gebruikers te herleiden);- Gegevens over het apparaat en browser dat gebruikt wordt; - Van welke bron bezoekers afkomstig zijn en van welke pagina’s op de site; - Welke pagina’s bezocht zijn hoe lang het gemiddeld verblijf is; - Hoe vaak knoppen en links worden gebruikt.

Google Adwords gebruikt de cookie om te kunnen rapporteren welke media effectief is en op basis van deze informatie worden de kosten voor Adwords bepaald door Google.

De Facebook pixel wordt gebruikt om de effectiviteit van advertenties te meten en advertenties beter op voorkeuren van gebruikers van Facebook te laten aansluiten.

Als we gaan adverteren op LinkedIn gebruiken we de Insight Tag om de effectiviteit van LinkedIn advertenties te kunnen meten. Op dat moment zal deze worden toegevoegd aan de instellingen.

Cookies kan je altijd verwijderen via je browser. 

Contactgegevens

Mocht je vragen hebben, verbeteringen weten of iets anders willen melden met betrekking tot onze AVG, neem dan direct contact met ons op.

Mocht je om welke reden dan ook toch een klacht willen indienen over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, dan kan dat op de volgende plaats: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

NXT Pharma (Dit is een handelsnaam van R.G. van der Lee B.V.)
Churchill-laan 35
2012 RN, Haarlem
023-2052377.

>