Succesvolle afsluiting van eerste twee leergangen van de Multichannel Marketing Expertclass!

Gemiddelde totaal beoordeling van een 8,4!

7 juli 2015 - Na een succesvolle start met de eerste leergang in januari 2015, werd in juni ook de tweede leergang met succes afgesloten. Met een gemiddelde totaal beoordeling van 8.4 is de leergang zeer positief gewaardeerd. 13 deelnemers van zowel organisaties binnen de farma, als medical devices fabrikanten hebben hun certificaat ontvangen. Vooral de inhoud, opbouw van de leergang en de kwaliteit van de gastsprekers & hoofddocenten werd als goed tot uitstekend beoordeeld.

Door de goede opbouw en de persoonijke aandacht tijdens de individuele coaching een van de betere korte opleidingen die ik heb gevolgd. Erg prettige sfeer en direct praktisch resultaat.
Esther Brouwer, Multichannel Manager, Boehringer Ingelheim

De Multichannel Marketing Expertclass is een zeer praktiche cursus. Er is een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. En dankzij het uitvoeren van verschillende opdrachten is het ook meteen praktisch toepasbaar in de eigen dagelijkse praktijk.
Jolanda van Dijk, Marketing Manager, Lohmann & Rauscher

De Multichannel Marketing Expertclass heeft van mij een meer complete marketeer gemaakt en heeft voor mij de vele losse componenten tot een geheel weten te maken.
John Kooijman, Marketing Product Manager
Netherlands, Austria & Switzerland, Abbott Diabetes Care

Erg leuk om samen met andere farma marketeers te werken aan de eigen case, die daadwerkelijk toepasbaar is in je eigen organisatie. Met ervaren coaches, inspirerende voorbeelden van buiten farma en een heldere methodiek is multi-channel marketing geen vaag begrip meer. NXT Pharma biedt cursisten een framework om naast bestaande kanalen, digitale communicatiekanalen in te zetten voor jouw brand.
Koen Wagemakers, Product Manager, Celgene

>