Training & Ontwikkeling in de farma

Incompany digitale training

LinkedIn in farma

LinkedIn-in-Pharma training

LinkedIn mag niet ontbreken in de marketingmix binnen farma & life sciences. Zorgprofessionals zijn in Nederland namelijk ruim vertegenwoordigd op het platform en er zijn heel veel mogelijkheden voor het aangaan van interactie en het zorgen voor verbinding met HCP's. Wat zijn de voorbeelden van succesvolle inzet door farma? Welke campagnes werken wel en welke niet? Wat mag wel en wat niet bij liken, delen en posten van branded content? 

Incompany digitale training

Digitale masterclass

Digitalisering en veranderend gedrag en wensen van HCP’s in de relatie met farma en medical devices, zorgt ervoor dat wij anders om moeten gaan met contacten en communicatie. De communicatie moet de nadruk leggen op vraaggestuurde informatievoorziening en moet aangeven wat de toegevoegde waarde is van farma & medical devices. Persoonlijk en op maat gemaakte informatie, in zowel offline als online touchpoints in de Customer Journey, is cruciaal in het opbouwen van relaties met HCP's. 

Incompany digitale training

Lunch & Learn sessies

Onze Lunch & Learn Sessies zijn erop gericht om in korte tijd kennisupdates te geven over allerhande actuele ontwikkelingen en onderwerpen. Binnen de eigen organisatie gedurende 1,5 - 2 uur. Tijdens de lunch, ontbijt of diner. Met experts van buiten en binnen farma. Voorbeelden van trainingen: trend update sessie, growth hacking in farma  of eHealth trends & ontwikkelingen.

Incompany digitale training

Marketing Competence Carrousel

Snelle ontwikkeling en digitalisering van de wereld om ons heen vraagt steeds meer van medewerkers, teams en organisaties. Flexibiliteit en wendbaarheid zijn sleuteltermen voor succes geworden.

Om in deze dynamiek optimaal te kunnen blijven functioneren, is het up-to-date blijven qua kennis en vaardigheden steeds belangrijker geworden. Waar voorheen volstaan kon worden met ad hoc opleidingen, is anno nu een meer doorlopend en structurele aanpak van kennis & vaardigheden ontwikkeling nodig. Hiervoor hebben wij de Marketing Competence Carousel ontwikkeld.


Ontwerp touchpointflows cross channel 

Binnen multichannel marketing trekt de touchpointflow vaak alle aandacht naar zich toe. En terecht. Want daarin komt veel bij elkaar: de klant, de boodschap, de kanalen en de marketingkalender. Voor effectieve touchpointflows moeten eerst aspecten als de klant, de customer journey, de adoptieladder, kanaalvoorkeuren en de eigen marketingkalender goed in kaart zijn gebracht. Maar ook als dat nog niet het geval is valt er veel te leren over de methodiek van touchpointflowcreatie. Dat komt aan bod in deze clinic van een halve dag.


Expertclass Multichannel Marketing

De Multichannel Marketing Expertclass is erop gericht om in vier lesdagen alle aspecten van effectieve inzet van multichannel marketing in farma en medical devices te behandelen. De laatste trends en ontwikkelingen worden behandeld, cases van buiten farma en wat wij daarvan kunnen leren, en best practices van binnen farma. Deelnemers passen per module vervolgens de opgedane inzichten toe op de eigen case. Aan het eind van de expertclass hebben deelnemers een eigen case uitgewerkt en klaargemaakt voor uitvoering binnen de eigen organisatie. 


Contentmarketing en

-management

Content Marketing… iedereen heeft het er over. Maar wat is het nou eigenlijk precies? En belangrijker nog: hoe zet je het in teneinde effectief HCP’s te bereiken, boeien en binden? Tijdens deze masterclass krijg je handvatten om je doelgroep beter te bereiken, motiveren en activeren. Leer in 2 dagdelen onder meer hoe je het vertrouwen van HCP's kunt winnen, hoe je ervoor zorgt dat je content opvalt en gedeeld wordt en hoe je door goede SEO de autoriteit van je website vergroot. Contentmarketing staat of valt ook met een goede contentstrategie. Hoe maak je goede content?

Incompany Digitale training


Opzet: 2 x 1,5 uur interactieve sessies verspreid over 2 dagen. In 3 blokken, inclusief pauzes & break-out room sessies

Voor wie: Marketeers & commercieel managers, MSL's, Client facing teams

Docenten: Rutger van der Lee (NXT Pharma) & Perry van Beek (Social.One)

Maximaal aantal deelnemers: 12 in verband met interactieve curriculum


Versnellen van de digitale transformatie binnen de eigen organisatie

In 2020 hebben we met ons NXT Pharma team zowel de global brand teams als de EU landen teams mogen trainen en begeleiden met onze Digitale & Multichannel Marketing training programma. 


Praktisch, hands-on en gericht op de ontwikkeling en concrete invulling van de Customer Journeys van de eigen HCP doelgroepen. In een blended of digital only format. Mis geen updates! Meld je nu aan voor NXT Nieuws:

Contact

NXT Pharma

Churchilllaan 35

2012 RN Haarlem

Telefoon: +31 23 205 23 77

NIMA accreditatie

De NXT Pharma Multichannel Marketing Expertclass is door het Nima geaccrediteerd met 20 SMP PE punten (2016).

Copyright © 2020 NXTPharma

Insert Image
>