Young Digital Professionals in Farma

'Make it Happen' met in farma opgeleide jonge digitale marketing professionals

De digitale transitie binnen organisaties is voor 80% mensenwerk. Het gaat om de overtuiging, de skills en de mindset. Maar misschien nog veel belangrijker: making it happen. Daarvoor heb je de juiste mensen nodig die niet alleen de meest actuele kennis hebben, maar die vooral ook in staat zijn deze kennis te implementeren en te zorgen dat de digitale marketing strategieën succesvol worden uitgevoerd. NXT Pharma is met Schaal+ de samenwerking aangegaan om digitale marketing professionals binnen farma de brand teams te laten versterken; jonge marketeers met maximaal 2 jaar werkervaring maar wel met alle nieuwste kennis & tools, die de ambitie hebben en speciaal aanvullend zijn opgeleid om binnen farma een carrière te maken. 

Duurzaam versterken van brand teams in farma

Met een Young Digital Marketing Professional haal je niet alleen professionele marketing expertise in huis, je zorgt ook ervoor dat de andere leden van het brand team geïnspireerd worden en kunnen meegroeien in het vakgebied. Bovendien kan aan het einde van de looptijd van het Schaal+/NXT Pharma contract, de Young Digital Marketing Professional kosteloos in vaste dienst worden genomen waarmee het team helemaal duurzaam wordt versterkt.

Brand team leden mogen mee naar Masterclasses

Een belangrijk voordeel van het Schaal+/NXT Pharma Young Digital Marketing Professionals programma, is dat ook de brand team leden van de organisatie mee mogen naar de Masterclasses die door Schaal+ en NXT Pharma worden gegeven op digital marketing gebied. De Masterclasses worden om de twee weken door experts van de kennispartners van Schaal+ en NXT Pharma gegeven. Onderwerpen zijn ondermeer: Conversie optimalisatie, Google Analytics, Content Marketing, SEO/SEA, Social Media, Marketing Automation, Dashboards ontwikkelen, Video marketing, Storytelling, Agile werken, Podcast marketing, Voice systemen, en online media training.

De magazine 'Digitale Young Professionals op de werkvloer' opgestuurd krijgen?

Wil je je eerst even wat nader verdiepen in de ervaringen van andere bedrijven met Digitale Young Professionals? Vraag dan het gratis magazine 'Digitale Young Professionals op de werkvloer' aan. In het magazine worden zowel de jonge digitale professionals zelf als de organisaties waar ze hebben gewerkt geïnterviewd. Alle interviews zijn al eerder gepubliceerd door MarketingTribune en geven een mooi kijkje in de denk- en werkwereld van de Schaal+ digital young professionals.

>