Young Digital Professionals in Farma

Digitale versnelling met in farma opgeleide jonge digitale marketing professionals

Als gevolg van technologische vernieuwing en vooruitgang moeten organisaties zich steeds sneller aanpassen en innoveren. Daarvoor heb je de juiste mensen nodig die niet alleen de meest actuele (digitale) kennis hebben, maar die vooral in staat zijn deze kennis te implementeren. Om ervoor te zorgen dat digitale marketing strategieën succesvol worden uitgevoerd.

NXT Pharma biedt in samenwerking met SchaalX het Digital Marketing Farma Programma waarin afgestudeerde (HBO/WO) digital young marketeers met maximaal 3 jaar werkervaring worden opgeleid en ontwikkeld tot T-Shaped digital marketeer met specifieke farma kennis. Vanuit het Programma worden ze ingezet op digital marketing vraagstukken en bieden met de nieuwste kennis & tools op het gebied van digitale marketing direct toegevoegde waarde in jouw organisatie.
Alle geselecteerden hebben de ambitie om binnen farma een carrière te maken.

Duurzaam versterken van brand teams in farma

De digital young marketing professional neemt om de week deel aan een uniek ontwikkelprogramma dat bestaat uit masterclasses gericht op actuele vakkennis, aandacht voor persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van soft en hard skills.

Het betekent dat met de inzet van een young professional je doorlopend actuele digitale marketing expertise in huis haalt. Het zorgt tevens voor een frisse blik op bestaande processen en voor inspiratie naar andere leden in het brand team. Na afloop van deelname aan het programma kan de digital young professional kosteloos in vaste dienst worden genomen om zodoende kennis en ervaring te borgen

Eigen medewerkers krijgen toegang tot de masterclasses

Een extra voordeel van deelname aan het SchaalX/NXT Pharma Digital Marketing Farma Programma, is dat eigen medewerkers uit het brand team ook welkom zijn bij de masterclasses die door SchaalX en NXT Pharma twee-wekelijks worden gegeven. De masterclasses vinden plaats in samenwerking met gerenommeerde kennispartners uit het vakgebied. Onderwerpen die behandeld worden zijn onder andere: webanalyse en conversie optimalisatie, Google Analytics, content marketing, SEO/SEA, social media strategie, marketing automation, dashboards ontwikkelen, video marketing, storytelling, agile werken en online media planning.

>