Young Digital Professionals in Farma

Making it happen in digital met de best opgeleide jonge digitale marketing professionals in farma!

NXT Pharma ontwikkelt jonge marketing professionals die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan in de farmaceutische sector. Als gevolg van de snelle opmars van technologische ontwikkelingen en digitale innovaties moeten organisaties zich steeds sneller aanpassen en innoveren. Voor deze uitdaging zijn de juiste mensen nodig die zowel de meest actuele digitale kennis hebben als de kunde om deze kennis meteen te implementeren. Hierdoor kunnen de digitale marketing strategieën succesvol worden uitgevoerd.


NXT Pharma biedt, in samenwerking met SchaalX, het Digital Marketing Farma Programma aan. In dit programma worden afgestudeerde (HBO/WO) digital young marketeers met maximaal 3 jaar werkervaring opgeleid en ontwikkeld tot T-Shaped digital marketeer mét specifieke farma kennis. Dit programma is een afgeleide van het Digital marketing Traineeship waarbij digital marketing professionals worden ingezet op digital marketing vraagstukken. De digital young marketing professional neemt om de week deel aan een uniek ontwikkelprogramma dat bestaat uit masterclasses gericht op actuele vakkennis, aandacht voor persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van soft en hard skills.


De masterclasses vinden plaats in samenwerking met gerenommeerde kennispartners uit het vakgebied. Onderwerpen die behandeld worden zijn onder andere: webanalyse en conversie optimalisatie, Google Analytics, content marketing, SEO/SEA, social media strategie, marketing automation, dashboards ontwikkelen, video marketing, storytelling, agile werken en online media planning. De young professionals zijn, met de nieuwste kennis & skills op het gebied van digitale marketing, direct van toegevoegde waarde in jouw organisatie. 


Het betekent dat met de inzet van een young professional je doorlopend actuele digitale marketing expertise in huis haalt. Het zorgt tevens voor een frisse blik op bestaande processen en voor inspiratie naar andere leden in het brand team.  Alle geselecteerde kandidaten hebben de ambitie om binnen de farma een glansrijke carrière te maken! Na afloop van deelname aan het programma kan de digital young professional kosteloos in vaste dienst worden genomen om zodoende kennis en ervaring te borgen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de digitale young marketing professionals in farma? Wil je meer weten over het farma programma? Of heb je een hele andere vraag met betrekking tot de digitale young marketing professionals?Rutger van der Lee

06 - 50681186 

rutger@nxtpharma.com


Directe instroom en inzetbaarheid                                                                                           

De digitale communicatieprofessionals worden vanaf het begin van het programma klaargestoomd om direct mee te kunnen draaien bij organisaties waar ze gaan werken.

De best opgeleide digital professionals                                                                           

SchaalX & NXT Pharma bieden een uniek ontwikkelprogramma in samenwerking met gerenommeerde kennispartners uit het vakgebied. Het programma bestaat uit masterclasses gericht op actuele vakkennis, aandacht voor persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van soft en hard skills.

Actuele digitale vakkennis in samenwerking met NXTPharma                                         

Het digital marketing programma is opgebouwd uit verschillende thema's rondom webanalyse & CRO, content, digital campaigns & media, data & customer intelligence, strategie, context en experimenteren. Aangevuld met specifieke kennis over de farma branche ingebracht door NXTPharma.


Ontzorging door begeleiding en coaching vanuit SchaalX & NXT Pharma                       

De digitale communicatieprofessionals worden vanaf het begin van het programma klaargestoomd om direct mee te kunnen draaien bij organisaties waar ze gaan werken.

Masterclasses voor collega's                                                                                               

Digitale vooruitgang boek je zelden alleen. Daarom zijn collega’s van onze digital young marketeers welkom bij de masterclasses, die elke twee weken worden gegeven, in het programma.

Incompany Digitale training


Opzet: 2 x 1,5 uur interactieve sessies verspreid over 2 dagen. In 3 blokken, inclusief pauzes & break-out room sessies

Voor wie: Marketeers & commercieel managers, MSL's, Client facing teams

Docenten: Rutger van der Lee (NXT Pharma) & Perry van Beek (Social.One)

Maximaal aantal deelnemers: 12 in verband met interactieve curriculum


Versnellen van de digitale transformatie binnen de eigen organisatie

In 2020 hebben we met ons NXT Pharma team zowel de global brand teams als de EU landen teams mogen trainen en begeleiden met onze Digitale & Multichannel Marketing training programma. 


Praktisch, hands-on en gericht op de ontwikkeling en concrete invulling van de Customer Journeys van de eigen HCP doelgroepen. In een blended of digital only format. Mis geen updates! Meld je nu aan voor NXT Nieuws:

Contact

NXT Pharma

Churchilllaan 35

2012 RN Haarlem

Telefoon: +31 23 205 23 77

NIMA accreditatie

De NXT Pharma Multichannel Marketing Expertclass is door het Nima geaccrediteerd met 20 SMP PE punten (2016).

Copyright © 2020 NXTPharma

Insert Image
>